Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;


Και τώρα; Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;
Ποιος θα μας προστατεύσει από αυτούς που υποτίθεται πως η αποστολή τους είναι να μας προστατεύουν;

Πώς μια πιθανή κυβέρνηση της Αριστεράς θα διαχειριστεί αυτούς τους χιλιάδες πρώην ανθρώπους που μετατράπηκαν σταδιακά σε απάνθρωπα κτήνη και που, όπως όλα δείχνουν, έλκονται και γοητεύονται από φασιστικές και ναζιστικές ιδέες;

Και τι να κάνει; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Αν τους διατηρήσει στις θέσεις τους, θα τρίζουν από οργή τα δόντια όσων ξυλοκοπήθηκαν και ταπεινώθηκαν από αυτούς. Αν, πάλι, τους απολύσει τι άλλο θα κάνουν πέρα από αυτό που ξέρουν καλύτερα; Μπράβοι και προστάτες στα κυκλώματα της νύχτας και της μαφίας. Χαμένα κορμιά έτσι κι αλλιώς.




ΜΑΤ εναντίον φωτορεπόρτερ

Το μένος των κρανοφόρων ΜΑΤατζήδων εναντίον των φωτορεπόρτερ είναι εύλογο. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχαν και οι φωτογραφίες που τους εκθέτουν και τους ενοχοποιούν στα μάτια όλου του κόσμου.







Όπως διαβάζουμε στο tvxs.gr : “Στην τελευταία έκθεση των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα(RFS) για την Ελευθερία του Τύπου το 2012, η Ελλάδα από την 30η θέση που είχε το 2007, καταβαραθρώθηκε στην 84η, πολύ κάτω από αρκετές μοναρχίες και δικτατορίες του κόσμου.”


ΜΑΤ εναντίον γερόντων

Ούτε τους παππούδες τους δε σέβονται. Ξύλο και ασέβεια απέναντι σε ανθρώπους που είναι προφανέστατα ακίνδυνοι και που μόνο η ηλικία τους αρκεί για να χαρακτηρίσεις ως αλητεία τις πράξεις των ΜΑΤατζήδων.



Στην πρώτη φωτογραφία θαυμάζουμε το συγχρονισμό των ΜΑΤατζήδων που κυνηγούν με περίσσειο θάρρος και άγνοια κινδύνου έναν επικίνδυνο γέροντα που φορά γυαλιά κολύμβησης, χειρουργική μάσκα και κρατά ελληνική σημαία ! Ό,τι και να πει κανείς γι'αυτούς τους ήρωες-ΜΑΤατζήδες είναι λίγο !! Ρισκάρουν πραγματικά τη ζωή τους για να προστατέψουν όλους εμάς τους φιλήσυχους πολίτες από τους γέροντες-τρομοκράτες !!!




Στη δεύτερη φωτογραφία, ο ηρωικός ΜΑΤατζής αποφεύγει με αριστοτεχνικό τρόπο το δολοφονικό χτύπημα που επιχειρεί ένας επικίνδυνος γέροντας με όπλο ένα μπουκάλι νερό. Θαυμάστε πώς ανταποδίδει το χτύπημα και πώς το ευλύγιστο κλομπ του ηρωικού ΜΑΤατζή παίρνει το σχήμα του κεφαλιού του τρομοκράτη γέροντα


ΜΑΤ εναντίον γυναικών

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η βία και η ωμότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τις γυναίκες, οι οποίες προφανώς και δεν απειλούν επουδενί τη σωματική τους ακεραιότητα. Σίγουρο δείγμα ψυχικής ανωμαλίας και ελλειμματικής προσωπικότητας.





Να υποθέσουμε, άραγε, τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι όταν γυρίζουν σπίτι τους και τους υποδέχεται η μάνα, η αδελφή τους ή η γυναίκα τους;



ΜΑΤ εναντίον συλληφθέντων

Ξυλοδαρμοί σε συλληφθέντες, κλωτσιές και κλομπιές σε πεσμένους ανθρώπους. Συμπεριφορά αλήτικη, έξω από κάθε πλαίσιο νομιμότητας. Κι αυτά από υποτιθέμενους εκπροσώπους του νόμου !!







Μηχανοκίνητες μονάδες

Οι μονάδες αυτές λειτουργούν σε πολλαπλά επίπεδα. Σε πρώτο επίπεδο, παρατασσόμενοι και μαρσάροντας προσπαθούν να σπείρουν τον πανικό. 


Σε  δεύτερο επίπεδο, ο συνοδηγός κλωτσάει και χτυπά με το κλομπ όποιον βρει μπροστά του. Σε τρίτο επίπεδο, ο οδηγός πετυχαίνει με τη μηχανή έναν διαδηλωτή. Προφανώς, το τελευταίο χτύπημα θα αποφέρει και τους περισσότερους  πόντους !!!



Είναι οι μονάδες αυτές που υποτίθεται ότι έχουν ιδρυθεί για να προσφέρουν ασφάλεια με τις περιπολίες τους στις γειτονιές της Αθήνας, αλλά όποτε γίνονται διαδηλώσεις είναι αυτές που δίνουν το τελικό χτύπημα στους διαδηλωτές σαρώνοντας κάθε περιοχή μετά το τέλος της διαδήλωσης και χτυπώντας όποιον βρουν μπροστά τους και δεν τους αρέσει η φάτσα του. Είναι τέλος αυτοί που όποτε δεν γίνονται διαδηλώσεις τους βρίσκεις έξω από ένα Everest (!) και όποτε βαριούνται πουλάνε μαγκιές σε νεαρούς μηχανόβιους

ΜΑΤ και ανορθόδοξος πόλεμος


Στην πρώτη φωτογραφία, ο κρανοφόρος πετάει πέτρες προς τους διαδηλωτές, ενώ στη δεύτερη ένας άλλος φαίνεται να ευλογεί τα πλήθη !!



Υποτίθεται πως ο σκοπός ενός αστυνομικού είναι να παραμένει ψύχραιμος, να μην αντιδρά σε προκλήσεις και να προσπαθεί με κάθε τρόπο να μη ρίχνει λάδι στη φωτιά προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν : Είτε είναι ανεκπαίδευτος είτε παίρνει εντολές να εξοργίσει το πλήθος ώστε να προκληθούν επεισόδια. Ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, προκαλεί τρόμο


Στη δεύτερη φωτογραφία, οι κρανοφόροι χρησιμοποιούν μία συλληφθείσα ως ανθρώπινη ασπίδα ενάντια σε πέτρες που εκτοξεύονται εναντίον τους από τους διαδηλωτές !! Τέτοιες σκηνές έχουμε δει ξανά, π.χ σε ληστείες τραπεζών κατά τις οποίες οι ληστές, προκειμένου να ξεφύγουν από τους διώκτες τους, παίρνουν μαζί τους ομήρους χρησιμοποιώντας τους ως ανθρώπινη ασπίδα. Από αστυνομικούς δεν το έχουμε ξαναδεί και οι αντιστοιχίες πλέον βγαίνουν αβίαστα.

ΜΑΤ σουρεάλ

Εδώ, ό, τι και να πει κανείς είναι λίγο !  



Στην πρώτη φωτογραφία, ένας ηρωικός ΜΑΤατζής επιτίθεται στον τυμπανιστή του εχθρού, απορρυθμίζοντας τον εχθρό με τον τρόπο αυτό !!!



Στη δεύτερη φωτογραφία, ο ηρωικός "προστάτης του πολίτη" επιτίθεται σε ένα σκυλί του εχθρού


Όσο δε για την τρίτη φωτογραφία, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά !!!



ΜΑΤ και χρυσαυγίτες

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Ένας έρωτας που, όπως λένε πολλοί, ξεκίνησε από τα Δεκεμβριανά του 2008 – μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου - τότε που στις συγκρούσεις τους με τους διαδηλωτές βρήκαν απρόσμενους συμμάχους εναντίον του διαμαρτυρόμενου λαού τις φασιστικές ομάδες της Χρυσής Αυγής. Ένας δεσμός που σφυρηλατήθηκε με το πέρασμα του καιρού ώσπου φτάσαμε στο σημείο, η συντριπτική πλειοψηφία των ΜΑΤατζήδων να γίνουν ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής !



Όπως διαβαζουμε σε άρθρο του Β.Λαμπρόπουλου στο vima.gr : Περισσότεροι από ένας στους δύο αστυνομικούς ψήφισαν «Χρυσή Αυγή»! Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να προκύπτει από την ανάλυση των ψήφων σε εκλογικά τμήματα της πρωτεύουσας - κυρίως στις περιοχές των Αμπελοκήπων και στην Καισαριανή - όπου ψηφίζουν μαζικά περίπου 5.000 αστυνομικοί που υπηρετούν σε αστυνομικές υπηρεσίες της Αθήνας.

Στα περισσότερα από τα τμήματα στα οποία ψηφίζουν οι αστυνομικοί - όπως κι άλλοι πολίτες - το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» κυμαίνεται από 19-24% κι είναι το μεγαλύτερο που παρατηρείται σε ολόκληρη την πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η οργάνωση σε περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας ή η Κυψέλη, όπου θεωρείται ότι έχει ισχυρά ερείσματα, συγκεντρώνει ποσοστό από 15 έως 18%!
Η ανάλυση των ψήφων που έλαβε η «Χρυσή Αυγή» σε 11 εκλογικά τμήματα της Α΄ Αθηνών είναι εντυπωσιακή. Σ΄αυτά ψηφίζουν - με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους - χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής κι άλλες. Τα τμήματα αυτά - από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα -,βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στην έδρα του Μεγάρου της ΕΛ.ΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Στα εν λόγω τμήματα η «Χρυσή Αυγή» έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα). Επιπλέον η «Χρυσή Αυγή» έλαβε ποσοστά 23,08% στο 811ο εκλογικό τμήμα, 22,7% στο 808ο εκλογικό τμήμα και 22,2 στο 806ο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω σε εκλογικά τμήματα της οδού Τσόχα, όπου δεν ψηφίζουν οι αστυνομικοί, το ποσοστό της «Χρυσής Αυγής» πέφτει στο 12-14%. Αν συνυπολογισθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα κι ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σ΄αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφισάντων, τότε με την σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή» κινείται μεταξύ του του 45% και του 59%.

Εκτός τούτου, σε τέσσερα αστυνομικά τμήματα της Καισαριανής, που βρίσκονται δίπλα στην έδρα των ΜΑΤ, όπου και πάλι ψήφισαν αστυνομικοί της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης, η «Χρυσή Αυγή» καταλαμβάνει ποσοστό από 13 έως 19%. Το ποσοστό αυτό είναι εξ ίσου εντυπωσιακό αν συσχετισθεί με το γεγονός ότι σε γειτονικά εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Βύρωνα η δύναμη της «Χρυσής Αυγής» είναι από 7% ως 10%.

ΒΑΣΙΛΗΣ Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ - tovima.gr, 11/5/2012 “


Αστυνομικοί ή μπάτσοι;

Τα πράγματα είναι απλά. Άλλο μπάτσος, άλλο αστυνομικός. Όταν ο αστυνομικός από προστάτης του πολίτη έναντι του κοινού ποινικού εγκλήματος μετατρέπεται σε προστάτη της εξουσίας από τον "εχθρό" λαό, έχει πλέον γίνει μπάτσος. Η κοινωνία έχει ανάγκη από αστυνομικούς και όχι από μπάτσους. Μακάρι, βέβαια, να φτάσουμε κάποτε και σε μία αταξική κοινωνία στην οποία οι αστυνομικοί δεν θα χρειάζονται καν.

Υ.Γ :  Είναι γνωστό σε όλους το σύνθημα "μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι". Πολλοί το θεωρούν άστοχο, άλλοι το κρίνουν υπερβολικό και άλλοι απαράδεκτο. Αυτοί, όμως, που προμήθευσαν τους κρανοφόρους με αυτή τη μάσκα, έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να οπτικοποιήσουν το σύνθημα αυτό !!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου